Bárin test cyklo outfitov: Ako si naša nová kolekcia viedla

Ako sama o sebe tvrdí – hory, príroda a šport sú pilierom jej osobného života. Na bicykli jazdí od malička a pred cestou dáva radšej prednosť lesným chodníkom a kopcom. Ako každá z nás sa chce aj pri športe páčiť a na výbere športového oblečenia si preto dáva naozaj záležať. Reč je o Báre, ktorá vyšla prevetrať aj pár noviniek z našej novej cyklo kolekcie. Zaujíma vás, či prešli dresy TAJGA a MOONA spolu so šortkami FIORE a BONSAI testom náročnosti a poradili si aj so všetkými jarnými nástrahami vcyklistickom sedle? Potom určite čítajte ďalej.

Pri výbere oblečenia na bicykel sú pre mňa hlavnými kritériami kvalita, funkčnosť a pohodlie. Čo sa dizajnu týka, mám rada farebné a hravé motívy, ktoré sú na ceste neprehliadnuteľné a ja sa v nich tak môžem cítiť bezpečne. Aj preto som si vybrala set dresu MOONA, cyklošortiek FIORE a cyklo rukavíc SKY v ružovo čiernej kombinácii farieb i dres TAJGA so šortkami BONSAI spestrofarebným kvetinovým dizajnom.

CYKLISTICKÉ DRESY PRE ŇU CYKLISTICKÉ DRESY PRE NEHO

Perfektné cyklo outfity na jarné výlety: Pohodlie a funkčnosť v každom počasí
Oba outfity som vyviezla na jarné túlanie po českých pamiatkach, kedy bolo príjemné počasie od 15 °C do 25 °C. Na oblečení oceňujem predovšetkým jeho pohodlnosť. Šortky majú príjemný vysoký pás, ktorý nesťahuje ani nesplavuje. Čakala som, že ma budú po určitom čase nepríjemne sťahovať, ale bola som milo prekvapená. Ak chcete navyše chrániť kolená, potom sú šortky v ponuke v rovnakom dizajne aj v predĺženej, trojštvrťovej dĺžke. Čo sa týka strihu, oba dresy perfektne sadnú. Oceňujem hlavne úzke rukávy a dlhší strih, vďaka ktorému je môj chrbát chránený. Jediná nevýhoda je, že aj napriek spodnej silikónovej páske sa dres občas vyťahuje nahor.

Funkčné materiály fungujú presne tak, ako majú a oblečenie je veľmi pohodlné, aj keď ich máte na sebe celý deň. Ľahučký materiál na tele skoro necítite, a navyše rýchlo schne (aj po praní) a je priedušný, čo sa hlavne pri náročnejších jazdách alebo v horúcom počasí určite hodí.

Tip! Ako vďaka správnej starostlivosti predĺžiť životnosť cyklistického dresu? Prečítajte si 10 tipov v článku.

PÁNSKE ŠORTKY NA BICYKEL DÁMSKE ŠORTKY NA BICYKEL DETSKÉ ŠORTKY NA BICYKEL

Funkčné materiály fungujú presne tak, ako majú a oblečenie je veľmi pohodlné, aj keď ich máte na sebe celý deň. Ľahučký materiál na tele skoro necítite, a navyše rýchlo schne (aj po praní) a je priedušný, čo sa hlavne pri náročnejších jazdách alebo v horúcom počasí určite hodí.

Praktické detaily a perfektný strih
Oceňujem fajn riešenie úložného priestoru na chrbte, ktorý je rozdelený na viac menších vreciek, do ktorých sa v pohode zmestí telefón aj ďalšie potrebné maličkosti na cestu – za mňa určite lepšie ako dve väčšie vrecká.

Veľkostne oblečenie sedí krásne na telo, a ešte raz musím oceniť predovšetkým úzke rukávy, ktoré perfektne sadnú a nijako neplánajú. Ďalšie plus vidím v dĺžke zipsu na drese TAJGA, ktorý má poloprepínanie a vedie tak len do pása. Môžete si ľahko regulovať „odvetrávanie“, dres zároveň lepšie drží na mieste a má aj nižšiu hmotnosť ako ten celozapínací.

Tip! Správny výber dresu aj šortiek na bicykel je základom pohodlia v sedle bicykla. Prečítate si pár tipov, ktoré vám úspešný výber uľahčia.

Musím povedať, že pomer cena verzus kvalita je za mňa viac než dobrá a na ľahké a stredné záťaže môžem cyklo oblečenie určite každému odporučiť. Na svoje si navyše prídete aj pokiaľ radšej jazdíte vo voľnejšom oblečení, súčasťou kolekcie je totiž aj MTB oblečenie pre mužov aj ženy a o farbičky ani tam nebola núdza.

CYKLO KOLEKCIA PRE PÁNY CYKLO KOLEKCIA PRE DÁMY CYKLO KOLEKCIA PRE NAJMENŠÍCH

Páčil sa článok?